The town of Rovinj Apartments garden and entrance Bosko apartments house Luxury ships arriving in Rovinj Holiday house garden
The town of Rovinj
Apartments garden & entrance
Bos-Ko Apartments house
Luxury ship arriving in Rovinj
Holiday house garden

Privata lägenheter att hyra bos-ko Rovinj | Kroatien semester som passar alla budgetar

Semesterlägenheter i Kroatien, Rovinj

Het minimum verblijf is over het algemeen 7 dagen. Dan is er een dag verlenging zonder kosten mogelijk is. Mochten er in de bezetting (zie boekingsproces schema onder "Prijs Plan" Calendar), een gat van enkele vrije dagen, bent u welkom om deze dag te reserveren. Voor dit doel, berekend zonder extra kosten!

Als u vragen heeft, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons op!

Bos-Ko Lägenheterna erbjuder dig:

Fyra studios och sex lägenheter från 2 till 6 personer!

I priset ingår redan luftkonditionering, sängkläder och extra säng (Se studio, I, D, E och lägenheter: C, A, B)

Fri användning av fax, digital-TV. Internet (WLAN rekommenderar att du tar med din egen laptop)

Fri användning av tvättmaskin!

extrasäng för barn till 12 år är gratis!

 

Fördelarna med första minuten bokning är Thet du kan välja själv när du vill komma, kan du välja fler datum och lägenheter som mer av dem är gratis. Du kan besöka sidan prislista och leta efter lediga lägenheter.

Rock climbing in Rovinj near the sea

Rock climbing near the sea

Sistaminutenbokningar är billigare eftersom du inte betalar inget extra för kort tid stannar av 1,2,3 eller 4 dagar, kan du boka hela den fria återstående perioden.

Endast 586 kilometer från München, 590 från Wien, och 100 från Trieste, väntar på att du är en av de mest romantiska och turistorterna vid Adriatiska kusten - Rovinj. Det är en stad med konstnärer och poeter, en stad med själ egna, med klassisk arkitektur, historia och kultur.

 

Bos-Ko Rovinj semesterhus
Rovinj har förblivit välbevarade och opåverkad av massturismen. Det finns fortfarande något vilt, naturligt och varmt om staden och dess omgivningar, för att inte nämna den milda nordvästra vind (kallad Maestral) som smeker dig under dagen, och kyler du smidigt på natten. Luften är ren här, havet välkomnande, och stress ett ord aldrig hört talas om ... Väntar du här är en oas av lugn och hälsa.
Början framför vår hus, välskött cykel spår tar dig 40km längs både havet kusten och genom den vackra parken och skogen av Cape Gold. Lämna inte cykeln hemma! Den har en utvecklad infrastruktur och är lätt åtkomliga från alla genomfartsleder. Det är en miljövänlig destination. Rovinj har en mängd vackra vikar, stränder och en 47,2 kilometer lång punkt, som utgör en unik 67,6 kilometer skärgård.
Istrien - Terra Magica
Istrien är Kroatiens största halvö och är i form av ett hjärta eller en druvklase om du vill. Det är en gudomlig hörn av världen, som man kan med rätta beskrivas som magisk Istrien, Terra Magica eller ens terra incognita ... Det är alla övertygande, bekanta och korrekt, men Istrien, med sina slaviska, romanska och germanska arvet, är också en vacker inkörsport till Centraleuropa. Dess havet ligger så nära och Istrien är en evig och utmanande passion. Det lockar, attrcts, enraptures, fångar ... Magical, tam, vackra, kära, fantastiska, grönt och ekologiskt rena Istrien inte kommer att svika dig. I ditt försök att upptäcka henne, kommer hennes unika lura dig tillbaka för att upptäcka mer ...
 

Bosko and Dragana Kovacevic in Rovinj

My wife Dragana and I

Lägenheter hus entré
Rovinj musikaliska mellanspel
Många har nämnt Rovinj i sina sånger har berättelser, romaner och guides.Others förevigat den på duk. Det är nästan omöjligt att peka ut en person från de många Rovinj beundrare, men det har varit många konstnärer, som har inspirerats av Rovinj, oavsett om en längre eller kortare tid, och som har skapat konstverk i sin konst kolonier och dess miljöer.
Det är inte konstigt att Jules Verne förevigat Andreo Serrato, den ädla fiskare från Rovinj, i Mathias Sandorf och det är inte konstigt att det har fängslat öga kungligheter.
Rovinj, den mest Medelhavet staden av alla presentera sig själv
Rovinj är en stad med 14 tusen medborgare, glada och harmoniska medborgare. Det är en saga stad, en stad full av sagor. Den fängslar en med sin enastående skönhet och charm som den har gjort de senaste sjutton århundraden, men samtidigt har det förblivit evigt unga, levande och livlig, öppen för alla och en gästfri värd för alla folk i alla åldrar och under alla årstider.
Det är en slående vacker och pittoresk stad, som reser sig ur havet och dyker in i dess djup, badade av solen, omgiven av grönska och byggd av magiska vit sten.
Meteorologer har konstaterat att det finns 2400 soltimmar per år, och turister kan uppleva sig själva som solen är rikligt förekommande även på vintern - temperaturen nästan aldrig sjunker under noll.
 

Rovinj Apartments Rovinj Istria Rovinj Accommodation Rovinj Croatia

The town of Rovinj

Privat lägenhet trädgård
Somrarna är inte överdrivet varm. Den genomsnittliga årliga temperaturen är cirka 16 grader, 7 på vintern, 13 på våren, 23 på sommaren och ca 16 på hösten. Den genomsnittliga årliga temperaturen i havet är 16,6 grader, och - den 1 maj till slutet av oktober-24 grader. Regn är inget problem. 940 mm faller varje år, medan den genomsnittliga luftfuktigheten är 72%.
På sommaren är den vanligaste vinden "Maestral" (från nordväst).
Coll under dagen, återgår den till havet på natten, tar med sig värmen från stan och lämnar kvar en behaglig friskhet.
Ligger på den västra kusten av Istrien, är Rovinj inom lätt tillgång för hela Europa: ett par timmars bilresa skiljer den från Zagreb, Milano, Venazia, München, Wiena eller Graz.
Seglare behöver bara följa co-eller-dinates 45 05'N-13 37,8 "E.
Och hoppas på ett lugnt hav ...
Min fru och jag har varit aktiv inom turistnäringen för år nu så vi är vana vid allt som är av betydelse i staden Rovinj och vi är bekanta med alla berörda verksamma inom turistnäringen.
Vi står till din tjänst dygnet runt eftersom det inte finns något annat jobb vi gör än den här. Vi kan erbjuda dig tillförlitlig information om utflykter (bland annat) till Venedig, Trieste och Plitvica sjöarna föreslår rätt restaurang och underhållning att välja, eller om att hyra en cykel eller en liten motorbåt av dina egna. Det finns också möjlighet för dig att prova på den magnifika sporten dykning, under professionell ledning.
Våra lägenheter är tekniskt utrustade med telefon och utrustning fax, internet och digital-TV tas för givna. Naturligtvis är det tvättmaskin fritt till ditt förfogande. Mycket populär bland våra gäster är bar baren i lobbyn där du kan njuta lokalt vin specialiteter och kommunicera till mods.
Erfaret team av Dr Popadic tandläkare klinik, Dental Implantoprosthetic Center, erbjuder service av hög kvalitet och lägsta priser!

Rovinj mest fotograferade stad på Balkan
Rovinj uppmärksammar medborgare och de många turister och besökare av den pittoreska smala gator, gamla byggnader och utmärkande arkitektur, och i dessa dagar, och officiellt fått den "titeln" mest fotograferade stad på Balkan, och därmed förutom en handfull de mest intressanta städerna i världen.
Det eftertraktade titeln var tack vare tjänster som Panoramio, Google Maps och Google Earth vann - Portal Sightsmap har alla bilderna tillsammans på geolocation informationen, och fick veta att staden St Eufemia den mest fotograferade stad på Balkan.
Denna nyhet gladde lokalbefolkningen, men eftersom vi hade möjlighet att övertyga dem inte förvånad. För att hedra de största städerna i världen som ska ges till "uslikavan", som väntat, the Big Apple - New York. Baserat på antalet "klick", besökare på portalen Sightsmap föredrar tydligen panoramautsikt över Rovinj på bilderna!