The town of Rovinj Apartments garden and entrance Bosko apartments house Luxury ships arriving in Rovinj Holiday house garden
The town of Rovinj
Apartments garden & entrance
Bos-Ko Apartments house
Luxury ship arriving in Rovinj
Holiday house garden

Privatni apartmani u Rovinju | Provedite ljetovanje u Istri

Privatni smještaj u Rovinju ROVINJ - Istra - Hrvatska - Apartmani u Rovinju

Nudimo vam u naše komfornim apartmanima: Besplatno korištenje faksa, sat-tv, veš mašine, pomoćnog ležaja za djecu do 12 godina, Internet-VLAN! Dobro nam došli u Rovinj


Rock climbing in Rovinj near the sea

U pokušaju da je otkrijete, njezina jedinstvenost će vas mamiti da joj se opet vratiti i nastaviti sa istraživanjem i ponovnim užitkom u onome što ste već saznali. Posebno će Vas oduševiti zapadna obala Istre, gdje se nalazi bajkoviti gradić Rovinj. Pogled na zalazak sunca iz starog grada Rovinja je nezaboravan! Prizor kada sunce''pada''u plavo Jadransko more, a za sobom ostavlja blistavo crvenilo je jasan znak da će sutra biti lijepo, bistro nebo i sunčan dan, što će Vas uputiti da se i sutra vratite i uživati ​​u fantastičnim predjelima, čistim plažama i divnom vremenu.Rock climbing in Rovinj near the sea

Rovinj je izrazito lijep i slikovit gradić, koji se izdiže iz mora i uranja u njegove dubine, okupan suncem, okružen je zelenilom i izgrađen je od čarobnog bijelog kamena. Ostao je dobro očuvan i nepromijenjen, usprkos razvoju masovnog turizma. Rovinj u sebi i dalje ima nešto divlje, prirodno, a istovremeno toplo i gostoprimljivo okruženje, a treba spomenuti i povjetarac (poznat kao Maestral), koji nježno miluje tijekom dana, a ugodno hladi noću i omogućuje miran san. Zrak je ovdje čist, more ugodno i najtoplije na sjevernom Jadranu. Stres je ovdje nepoznata riječ!Rock climbing in Rovinj near the sea

Ljeti u Rovinj dolaze turisti iz svih krajeva svijeta. Mnogi ga uspoređuju sa Sent Tropea, dajući gotovo redovito prednost Rovinju. Rovinj je staro ribarsko naselje s bogatim nasljeđem različitih kultura, koje su imale značajan utjecaj na razvoj gradića. Rovinj je okružen velikim i malim otocima, kojih ima čak 22 u nizu, a sva ona obiluju bujnom mediteranskom vegetacijom.
Rock climbing in Rovinj near the sea

Rovinj je grad sa 14.000 stanovnika, sretnih i složnih građana. To je fascinantan gradić, prepun bajkovitih pripovijetki. On plijeni svojom jedinstvenom ljepotom i šarmom, kao što je to radio proteklih sedamnaest stoljeća, ali, u isto vrijeme, ostao je zauvijek mlad, živopisan, otvoren i gostoljubiv domaćin svim ljudima, bez obzira na vjeru, naciju, životno doba ili boju kože.
Rock climbing in Rovinj near the sea

Mnogi umjetnici spominju Rovinj u svojim pjesmama, pričama, romanima ... Drugi su ga ovjekovječili na platnu. Gotovo je nemoguće izdvojiti jednu osobu, iz mnoštva štovatelja Rovinja, ali zaista je mnogo stvaralaca, koje je Rovinj inspirirao, na duži ili kraći vremenski period, a koji su stvorili umjetnička djela u njegovim likovnim kolonijama.
Rock climbing in Rovinj near the sea

Istra je najveće poluotok u Hrvatskoj, koje ima oblik srca, a neke asocira i na grozd vinove loze. To je božanstven kutak, koji se s pravom može opisati kao čarobna, pitoma, zelena i ekološki čista zemlja, sa prelijepim plažama i uvalama. U pokušaju da je otkrijete, njezina jedinstvenost će vas mamiti da joj se opet vratiti i nastaviti sa istraživanjem i ponovnim užitkom u onome što ste već saznali.
Rock climbing in Rovinj near the sea

Posebno će Vas oduševiti zapadna obala Istre, gdje se nalazi bajkoviti gradić Rovinj. Pogled na zalazak sunca iz starog grada Rovinja je nezaboravan! Prizor kada sunce''pada''u plavo Jadransko more, a za sobom ostavlja blistavo crvenilo je jasan znak da će sutra biti po, bistro nebo i sunčan dan, što će Vas uputiti da se i sutra vratite i uživati ​​u fantastičnim predjelima, čistim plažama i divnom vremenu.

 


Privatni smještaj u Rovinju | ROVINJ - Istra - Hrvatska | Apartmani u Rovinju | Privatni-apartmani-Rovinj!

Zavrsno godisnje okupljanje istarskog turistickog sektora na turistickom forumu

"Istra:Zeleni Mediteran",predhodnu turisticku sezonu tj. 2010. Ocjeni lo je kao veoma uspjesnu.

Rock climbing in Rovinj near the sea

U kojoj je turisticka destinacija Istre dobila tri velika priznanja. To su priznanje svjedskog vodica Lonely Planet, u kojem je Istra izabrana kao druga najpozeljnija regija na svijetu. Drugo je priznanje Diners Cluba, gdje su Istru proglasili drugom najpozeljnijom destinacijom u Europi.Rock climbing in Rovinj near the sea

ADAC-ovo priznanje, uvrstava Istru u najznacajniju autoregiju u Europi. Svo navedeno je objavljeno u 16 milijuna primjeraka sto je neprocjenjiva dobit u promiddbi na turistickom trzistu svjeta.

Ovako visoko priznane obavezuje davaoce turistickih usluga u 2011.godini da se jos bolje pripreme i opravdaju sve gore navedeno!Rock climbing in Rovinj near the sea

Rovinj, grad iz bajke ili grad bajka, pljeni svojom jedinstvenom ljepotom i šarmom već 17 stoljeća ostavši pritom vječito mlad, živ i živahan, otvoren za sve, gostoljubivi domaćin svih nacija, uzrastima, u sva godišnja doba.

Slikoviti istarski grad Rovinj mjesto je u kojem se sjedinila ljepota prirode s izuzetnim klimatskim uvjetima, zbog čega boravak u ovoj morskoj oazi nije predodređen samo za ljetne mjesece. Naprotiv, jesensko sunce i svježi morski zrak idealni su za duge šetnje uz more, ali i za uživanje u vrhunskoj gastronomskoj ponudi i kulturnom bogatstvu grada.


Rock climbing in Rovinj near the sea

U rovinjskom arhipelagu nalaze se 22 otočića od kojih su Sv. Andrija i Sv. Katarina najveći i najljepši te predstavljaju dobar izbor za kraći izlet. Zaštićeni objekt prirode također vrijedni posjeta su otoci i priobalno područje od otočića Sv. Ivana do dvije sestrice, more i podmorje Limskog kanala i dio Limske drage, park šuma "Punta Corrente", močvara Palud, Romualdova pećina na južnoj strani Limskog kanala i kamenolom "Cave di Monfiorenzo", svojevrstan geološki "spomenik prirode".

Poseban čar ovoj postaji svakako daje okoliš uređen u autohtonom istarskom stilu koji će oduševiti sve posjetitelje ove postaje.

 

Dio Rovinjskih plaža koje su posvuda raznolike re za sve ukuse!