The town of Rovinj Apartments garden and entrance Bosko apartments house Luxury ships arriving in Rovinj Holiday house garden
The town of Rovinj
Apartments garden & entrance
Bos-Ko Apartments house
Luxury ship arriving in Rovinj
Holiday house garden

Ferielejligheder i Rovinj, Istrien, Kroatien

Alt dette hører til vores lejligheder Rovinj i Kroatien!

Den mindste ophold er generelt 7 dage. Så er der en daglig udvidelse uden beregning er mulig. Skulle der være i belægning (se booking tidsplan under "Pris Plan" Kalender), et hul af enkelte fridage, er du velkommen til at reservere disse dage. Til dette formål beregnes som uden ekstra omkostninger!

Hvis du har spørgsmål, kan du naturligvis velkommen til at kontakte os!

 

Vi kan tilbyde flere:

Luftkonditionerede ferielejligheder i Rovinj

Komplet udstyrede lejligheder

To til seks personers lejligheder

Inkl. sengelinned samt ekstra seng (inkl. i pris)

Klimaanlæg (inkl. i pris)

Parkeringsplads foran huset

Gangsti gennem pinjeskov til havet – ti min. gang.

ekstra seng til børn indtil 12 år er gratis!

    Fordelene ved første minut booking er Thet du kan vælge ved dig selv, når du ønsker at komme, kan du vælge flere datoer og lejligheder, som flere af dem er gratis. Du kan besøge prisliste siden og kontrollere, om de ledige lejligheder.

    Last minute booking er billigere, fordi man ikke betale noget ekstra for kort periode opholder sig på 1,2,3 eller 4 dage, kan du booke hele den frie resterende periode.

Rovinj Apartments Rovinj Istria Rovinj Accommodation Rovinj Croatia

The town of Rovinj

Kun 586 km fra München, 590 km fra Wien og 100 km fra Triest venter en af de mest romantiske turistbyer ved Adriaterhavskysten – Rovinj. Det er en by med kunstnere og digtere, en by med sin egen sjæl,

Bosko and Dragana Kovacevic in Rovinj

My wife Dragana and I

med klassisk arkitektur, historie og kultur. Rovinj er forblevet godt bevaret og er uspoleret af masseturisme. Der er stadig noget vildt, naturligt og varmt over byen og dets omgivelser, for ikke at nævne den milde nordvestlige brise (kaldt mistral), der kærtegner dig om dagen og giver dig beroligende kølighed om natten. Luften er ren her, havet er gæstfrit og stress er et uhørt ord. En oase af fred og sundhed venter på dig her. Startende ved vores hus er velholdte cykelstier, som fører 40 km langs både kysten og gennem den smukke Cape Gold park og skov. Lad ikke cyklen blive hjemme!

Nyttig information

Der er en veludviklet infrastruktur og byen er let tilgængelig fra alle færdselsårer.

Miljøvenlig destination

Delt kystlinje; Rovinj har en mangfoldighed af smukke bugte, strande og en 47,2 km lang spids, der danner en unik (enestående) 67,6 km skærgård.

Istrien – Terra Magica

Istrien er Kroatiens største halvø og har form som et hjerte eller en klase druer. Det er et guddommeligt hjørne af verden, som man med rette kan beskrive som magiske Istrien, terra magica, eller endda terra incognita…. Det hele er troværdigt, familiært og korrekt, men Istrien, med dets slaviske, romerske og germanske kulturarv, er også en smuk port til Centraleuropa.

Rock climbing in Rovinj near the sea

Rock climbing near the sea

Havet ligger så nært og Istrien er en evig og udfordrende passion. Den frister, tiltrækker, betager, erobrer… Magiske, tæmmede, smukke, kostbare, fantastiske, grønne og økologisk rene Istrien vil ikke skuffe dig. I dit forsøg på at opdage den, vil det unikke Istrien lokke dig tilbage for at opdage mere…

Rovinj’s musikalske mellemspil…

Mange har nævnt Rovinj i deres sange, historier, noveller og guides. Andre har foreviget den på lærred. Det er næsten umuligt at fremhæve en person blandt de mange beundrere af Rovinj, men der har været mange kunstnere, der er blevet inspireret af Rovinj, enten i en kortere eller længere periode, og som har skabt kunstværker i dens kunstkvarterer og miljøer. Det er ikke noget under, at Jules Verne forevigede Andreo Serrato, den fornemme fisker fra Rovinj, i Mathias Sandorf og det er ikke noget under at det har fascineret de kongelige.

Rovinj, Middelhavsbyen af alle, præsenterer sig selv

Rovinj er en by med 14.000 glade og harmoniske indbyggere. Det er en eventyrby, en by fuld af eventyr. Den fængsler en med dets enkelte skønhed og charme, som den har gjort i de sidste sytten århundreder, men på samme tid er den forblevet evig ung, levende og livlig, åben for alle og en gæstfri vært for alle nationer i alle aldre og på alle årstider. Det er en påfaldende smuk og malerisk by, som hæver sig op fra havet og griber ned i dens dybde, badet i sol, omgivet af grøn bevoksning og lavet af magisk hvidt sten. Meteorologer har påvist at der er 2.400 solskinstimer om året, og turister kan selv opleve, at der er rigelig solskin selv om vinteren – temperaturen kommer næsten aldrig under nul. Somrene er ikke ekstremt varme. Den gennemsnitlige årlige temperatur er ca. 16oC, 7 om vinteren, 13 om foråret, 23 om sommeren og ca. 16 om efteråret.

More then 40km of bike routes

More then 40km of bike routes

Den gennemsnitlige årlige havtemperatur er 16,6oC, og – fra 1. maj til slutningen af oktober 24oC. Regn er ikke noget problem. Der falder hvert år 940 mm, og den gennemsnitlige fugtighed er 72%. Om sommeren er den mest almindelige vind ”mistralen” (kommer fra nordvest). Køler om dagen og vender tilbage til havet om natten og tager byens hede med sig og efterlader en dejlig friskhed. Da Rovinj er beliggende på vestkysten af Istrien er der let adgang dertil fra hele Europa; få timers kørsel fra Zagreb, Milano, Venedig, München, Wien og Graz. Sejlere skal blot følge koordinaterne 45 05’N-13 37.8’E – og håbe på et roligt hav… Min hustru og jeg har været aktive indenfor turisme i mange år, og vi er bekendt med alt af betydning i byen Rovinj og vi kender alle relevante personer involveret i turisme. Vi er til din disposition hele døgnet, da vi ikke varetager andre jobs ved siden af. Vi kan tilbyde pålidelig information vedr. ekskursioner, bl.a. til Venedig, Trieste og til Plitvica Lakes, foreslå den rigtige restaurant og underholdning eller hvor man kan leje en cykel eller en lille motorbåd. Der er også den mulighed at forsøge sig med den fantastiske dykningssport, under professionel vejledning selvfølgelig (www.scuba.hr). Vore lejligheder er teknisk udstyret med telefon og fax, internetadgang og digital TV er en selvfølge. Selvfølgelig er vaskemaskinen til fri afbenyttelse. Baren i lobbyen, hvor der kan nydes lokale vinspecialiteter og tale i ro og mag, er meget populær hos vore gæster. Et erfarent team hos tandlæge dr. Popadic, Dental Implantoprostheric Center, tilbyder høj kvalitet, service og lave priser! Vi er til for dig! For yderligere oplysninger bedes du kontakte og besøge vores hjemmeside: www.dic.com.hr/en.

Rovinj mest fotograferede by i Balkan
Rovinj henleder borgere og de ​​mange turister og besøgende i de maleriske smalle gader, gamle bygninger og særprægede arkitektur, og i disse dage, og officielt modtaget "title" mest fotograferede by i Balkan og dermed foruden en håndfuld de mest interessante byer i verden.
Dette eftertragtede titel var takket være tjenester såsom Panoramio, Google Maps og Google Earth vandt - Portal Sightsmap har alle de billeder sammen på geolocation information, og lært, at byen St. Euphemia den mest fotograferede by i Balkan.
Denne nyhed glade lokale, men da vi havde mulighed for at overbevise dem ikke overrasket. Til ære for de største byer i verden, der skal gives på "uslikavan", som forventet, Big Apple - New York. Baseret på antallet af "klik", besøgende til portalen Sightsmap åbenbart foretrækker panoramaudsigt over Rovinj på billederne!